Over ons

Zekervastgoed helpt u vanaf het begin van het traject tot het einde van het traject.En alle fasen blijven wij met u meedenken op bijvoorbeeld Juridisch vlak, technisch vlak etc. Zekervastgoed zorgt dat de klant in het proces van behandeling van hun zaken juridisch en technisch beschermd worden,

tegenover desbetreffende instanties bijvoorbeeld gemeente, geldverstrekkers en milieu beheer. Wij zorgen voor alle benodigde vergunningen en toestemmingen om onnodige juridische schade te voorkomen.

Wij houden ons strikt aan de wet en regelgeving van de vastgoedbranche.Tevens houdt  Zekervastgoed zich bezig met het bestrijden van illegale praktijken in deze branche en probeert zijn klanten daarvoor te begeleiden en adviseren.

We doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Wij gaan daar heel ver in. Over alles is nagedacht en de traditionele ideeën zijn losgelaten. Daarin onderscheid ZekerVastgoed zich. Helder Bij ons is alles duidelijk. We hebben een overzichtelijke site, hanteren vaste prijzen en zijn ook in onze communicatie altijd even helder.

Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Eerlijk Bij ons gaan zaken doen en eerlijkheid hand in hand.

Om een goede naam te krijgen en te houden is het belangrijk recht door zee te gaan. Zo hanteren wij vaste prijzen, zetten ons volledig in voor uw belangen en hanteren een no nonsense beleid.

Betrokken Wij vinden dat een goede samenwerking cruciaal is. Onze kracht halen we uit persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Gewoon even een belletje als er een nieuwtje is of u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen.

Kortom: Zekerxastgoed. Helder, eerlijk en betrokken. Ons makelaarskantoor focust zich op het verkopen van woningen in Flevoland. En daar zijn wij bijzonder succesvol in. Wij zetten ons volledig in om een goede prijs voor uw woning te verkrijgen. Dat is onze kracht.

Neem contact met ons op

U wilt meer informatie

over het verkopen of aankopen van een huis.