Laurierstraat 66 II Amsterdam

  • Wordt verwacht
  • € 312,000 K.K.
  • Amsterdam
  • Nederland
  • Oppervlakte: 39 m2
  • Slaapkamers: 1
Address : Laurierstraat 66 II Amsterdam
Op een fantastische locatie in de Jordaan gelegen mogen wij aanbieden dit praktisch ingedeelde 2-kamerappartement (39m2) gesitueerd op de tweede verdieping van een kleinschalig, appartementencomplex in 2012 is gerenoveerd.

Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.
Indeling
Gemeenschappelijke entree op de begane grond, via Kleine trappengang kom je op de tweede verdieping. Je komt binnen via kleine gang en separate mooie W.C . de voorzijde van woning heb je vanuit het slaapkamer via grote ramen zicht op de mooie en rustige Laurierstraat. Door de doorzon slaapkamer heb je vanuit twee kanten lichtstroming waardoor de woning een lichte uitstraling heeft. De achterzijde van de woning ligt de woonkamer die is ingedeeld met keuken waar de aansluiting van de wasmachine zich bevindt De raampartijen zijn in 2012 vernieuwd en voorzien van HR++ glas. in slaapkamer bestaat de badkamer, welke in 2012 gerenoveerd is.
Eigendom
Het appartement is gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht!).
Bijzonderheden
- Gelegen in het hart van de Jordaan
- Bouwjaar 1934
- Gelegen op eigen grond
- Het woonoppervlakte 39 m2 en inhoud 114 m3
- Mechanische ventilatie
- De servicekosten bedragen € 80,- per maand
- Verwarming en warm water middels combiketel (nieuw 2018 )
- Gezonde actieve V.v.E die professioneel beheerd wordt
- Mechanische ventilatie aanwezig
- Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie E, E 8322
- Voorlopig energielabe is G
- Oplevering in overleg
Algemeen
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
  • Map