Verkoop

Het verkopen van een object is een spannende en emotionele aangelegenheid, want:
  • U wilt de beste prijs voor uw object
  • U wilt dat het object snel verkocht wordt. Ook al is er voldoende tijd om uw woning te verkopen, u zult er iedere dag mee bezig zijn. 
De onderhandeling, verkoop en de onvermijdelijke afwikkeling van de documenten dienen correct uitgevoerd te worden, zodat u later niet met allerlei juridische problemen wordt geconfronteerd.

Het is van belang een objectieve prijsbepaling van uw woning te laten maken door ZekervastgoedMakelaardij. Uit ervaring weten we dat veel verkopers zo enthousiast zijn over de eigen object dat er niet wordt gelet op de eventuele nadelen die een potentiële koper wel ziet. ZekerVastgoed gaat verder dan alleen het bepalen van de reële marktwaarde van uw woning en het plaatsen van uw object op internet. Wij geven u adviezen om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken en verzorgen ­de algehele presentatie van uw object. Dit zijn allemaal onderdelen van de dienstverlening.

Wat zijn onze tarieven?
Omdat de verkoop van elk object een andere strategie vergt, heeft Zekervastgoed geen standaardtarief voor de verkoop van een object. Wel kunnen we u ons gedachtegoed kenbaar maken.

Optie 1: EEN VARIABEL PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS
Bij deze succes-gerichte variant wordt het resultaat van de onderhandeling evenredig beloond en komt duidelijk tot uiting in de hoogte van de courtage. Hoe hoger de verkoopprijs, des te gunstiger voor u én voor ons. Een win-win situatie. Valt het verkoopresultaat tegen, dan valt de courtage ook duidelijk lager uit. In onze optiek is dit de variant waarbij de toegevoegde waarde van de makelaar het duidelijkst tot uiting komt in de courtage. Wij lichten deze variant uiteraard graag nader aan u toe.

Optie 2: EEN VAST PERCENTAGE OVER DE VERKOOPPRIJS
Ook bij deze variant is de courtage hoger als er een hogere verkoopprijs wordt behaald. Het is echter een vrij vlakke variant, waarbij de hoogte van de courtage niet veel afwijkt indien de verkoopprijs een paar duizend euro verschilt. Voor degene die van te voren zo nauwkeurig mogelijk de uiteindelijke kosten in kaart wil brengen, zonder mogelijke uitschieters naar onder of naar boven, is dit de ideale variant.