Taxaties

Zekervastgoed | Taxaties Taxatierapport nodig?
Voor een taxatie van uw woning of bedrijfsobject bent u op het goede adres. De taxateurs zijn ervaren en voldoen aan alle eisen om complete taxatierapporten te mogen opstellen. De taxateurs werken landelijk. Alleen individuele woningen worden in een straal van 25 kilometer rond ons kantoor getaxeerd. De taxateurs zijn lid van de NVM en gecertificeerd bij VastgoedCert, NRVT, TMI en NWWI. Alle banken in Nederland accepteren deze rapporten.

Taxatierapporten kunnen voor een aan- of verkoopbesluit nodig zijn of bijvoorbeeld een aanvraag voor een financiering of boedelscheiding. Uit onderzoek is gebleken dat onze opdrachtgevers transparante dienstverlening op prijs stellen. Daarom zijn onze tarieven voor woningtaxaties ook vermeld op pagina woningtaxaties. Voor commercieel vastgoed wordt per taxatie een inschatting gemaakt van de kosten. U kunt afhankelijk van het soort onroerend goed en taxatie een aanvraagformulier invullen/downloaden waardoor u 24 uur per dag een opdracht kunt geven aan ons kantoor. Bij normale omstandigheden is de levertijd 2 weken.

Indien het om spoedtaxaties gaat adviseren wij telefonisch contact op te nemen met de afdeling taxaties. Wij kennen de waarde.

Vraag taxatierapport aan