Waarom
Zekervastgoed

Bent u op zoek naar een makelaarsteam dat enthousiast klantgericht en deskundig is dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het team van Zekervastgoed staat in de startblokken om uw woning of bedrijfsruimte te (ver)kopen of te (ver)huren. Persoonlijk, actief en betrokken , dat is ons motto en wat u van ons kunt verwachten. Kiest u voor Zekervastgoed, dan krijgt u tot en met de overdracht van uw woning een privé makelaar die u tijdens het hele proces begeleidt en bijstaat.

Zekervastgoed denkt in oplossingen. Wij gaan met u in overleg over de details en geven u altijd een terugkoppeling over de vorderingen, Wat uw situatie ook is; Zekervastgoed denkt in oplossingen en zo hoort het vinden wij.
Eerlijk
Bij ons gaan zaken doen en eerlijkheid hand in hand. Om een goede naam te krijgen en te houden is het belangrijk recht door zee te gaan. Zo hanteren wij vaste prijzen, zetten ons volledig in voor uw belangen en hanteren een no nonsense beleid.
Betrokken
Wij vinden dat een goede samenwerking cruciaal is. Onze kracht halen we uit persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Gewoon even een belletje als er een nieuwtje is of u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen.
Helder
Bij ons is alles duidelijk. We hebben een overzichtelijke site, hanteren vaste prijzen en zijn ook in onze communicatie altijd helder. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Neem gerust contact op voor meer informatie of mail ons info@zekervastgoed.nl
De beste kennis in huis
Alle medewerkers van Zekervastgoed hebben een vastgoed opleiding en/of zijn taxateurs. Door onze uitgebreide ervaring in de Almeerse makelaardij kan Zekervastgoed u het beste advies geven, en met al haar expertise bijstaan.

Wilt u meer informatie over onze diensten

maak dan snel een afspraak met onze adviseurs

Verkoop

Verkoop

Het is van belang een objectieve prijsbepaling van uw woning te laten maken door ZekervastgoedMakelaardij .

Uit ervaring weten we dat veel verkopers zo enthousiast zijn over de eigen object dat er niet wordt gelet op de eventuele nadelen die een potentiële koper wel ziet.

Verhuur

Verhuur

De juiste screening, bij de juiste partij! Wij van Zekervastgoed dragen zorg voor een correcte en accurate screening van uw nieuwe huurder. Niet alleen wij controleren de gegevens:

we besteden tevens de controle uit om er zeker van te zijn dat u de geschikte huurder krijgt..

0
Partners
0
Woningen
0
Bedrijfspanden
0
Verhuurd